Over Ons

BWT WEEGTECHNIEK

is gevestigd te Boxtel. Specialist in gewichtsmeting, gecertificeerd, NMi-erkend volgens EK-4317 en CE-017.


Als een van Nederlands weinige bedrijven in zijn soort, bezit BWT BV referenties in allerlei sectoren. BWT Weegtechniek bouwt weegapparatuur op maat naar locatie, aard en specifieke wensen van uw bedrijf. Indien u goed overweegt, kiest u voor weegapparatuur van BWT. "Uw weegsysteem onze totale zorg" dit heeft al vele tevreden BWT-klanten opgeleverd. Door te luisteren naar de wensen van de klant heeft BWT een scala aan standaard hard- en software kunnen ontwikkelen die op relatief eenvoudige wijze aangepast kan worden aan de wensen van de klant.

Bekijk ook onze diensten ....

Weegbrug installatie beton Prefab

Prefab betonnen E5 weegbrug met aangegoten fundament zodat het niet nodig is om stelstroken te plaatsen, dit model weegbrug met of zonder aangegoten fundament mag met recht ons topmodel genoemd worden, hij steekt namelijk door zijn doordachte details met kop en schouders boven de beschikbare prefab weegbruggen uit in de markt.

Staal betonnen constructie weegbrug

Installatie van een staal betonnen constructie in een bestaande weegbrug put. hierdoor ondervindt de klant minimale hinder in zijn dagelijkse bedrijfsproces.

Stalen weegbrug installatie

Installatie van een stalen verplaatsbare BWT weegbrug model PPV, binnen één dag is uw weegbrug operationeel, op elke gewenste locatie met een verharde ondergrond. Hierdoor ook een ideale weegbrug voor tijdelijke installaties en verhuur.

Weegbrug automatisering

Deze video geeft een weegbrug automatisering weer, met daarin een koppeling tussen de weegbrug en het weegplatform in de loods zodat alle data op één plek verzameld kan worden.

Treinweger portable

Het ATW8 treinweegsysteem kan in ca. 20 minuten operationeel worden opgesteld in zowat elk type opbouw spoor, men kan zowel dynamische als statische wegingen maken met dit systeem.

Solas container wegen

Sinds juni 2016 is het wegen van zeecontainers verplicht, wij hebben hiervoor diverse weegsystemen beschikbaar die op een eenvoudig manier de weeggegevens verzamelen en delen. zie de video voor enkele beschikbare oplossingen.

Automatisering

Automatisering en integratie van onze weegsystemen in het productieproces van een van onze klanten.

Betonnen prefab LZV Weegbrug met vloerverwarming

Zie in de video, de installatie van een prefab betonnen weegbrug van 25x3m uitgevoerd met vloerverwarming, Door de integratie van de vloerverwarming voorkomt u dat het dek kan vastvriezen aan de putranden en het glad worden van het dek bij ijzel.