Introductie nieuw model indicator

SC A31

Innovatief
Een unieke interactieve grafische interface
Veelzijdige firmware voor analoge en digitale loadcells voor het wegen van voertuigen.
Aanpassing van niet alleen velden, ticket- en rapportontwerp, maar ook van de parameters tot de technische modus, zodat het een unieke uitrusting voor u wordt.
Aanmaken van reservekopieën van de indicator parameters, de gewichtsparameters en de inhoud van de database.
Met een diagnosescherm om fouten te identificeren en gemakkelijk de bron van het probleem op te sporen.

SC A30 SC A31
Cartridge systeem!

Connectiviteit
Connectiviteit en veelzijdigheid zijn twee sterke punten van de nieuwe modellen, beschikbaar in desktop- of wandformaat, met of zonder geïntegreerde printer, aangezien de SC-A31 ook oriënteerbaar is. Met een 7' grafisch scherm, een ALIBI-geheugen (DSD) en een roestvrijstalen behuizing bieden de apparaten een uitgebreide database: vijf tabellen met meer dan 500 records per tabel, aangepaste rapporten en de mogelijkheid om gebruikersprofielen aan te maken. Ze bevatten ook twee RS232- of RS485-poorten die u naar wens kunt kiezen, meer dan 50 protocollen incl. modbus en een modulair cartridge systeem voor de verbindingen, zodat het systeem met uw bedrijf mee kan groeien, zonder dat u hoge kosten hoeft te maken.

Eenvoudige integratie

Metrologische eigenschappen
De verbeterde functies van deze indicator (gecertificeerd tot 10.000 divisies) in combinatie met onze analoge en digitale loadcells (gecertificeerd tot 6.000 divisies) stellen ons in staat om een weeginstrument te configureren met een precisie als nooit tevoren.

Deze nieuwe modellen zijn in basis zo ontworpen zodat ze eenvoudig met uw bedrijf mee kunnen groeien.

SC A30 SC A31