Software Weegsystemen

Wij ontwikkelen de ANYW8 weegsoftware volledig in eigen beheer, deze software is inzetbaar en configureerbaar voor zowat alle branches.
Wij gaan graag met u in overleg om te luisteren naar uw behoeften, om zo het pakket zo samen te stellen wat bij uw behoefte hoort.

Dynamische weegsoftware

Dynamische en statische aslast metingen incl. weergave van overbelastingen, aantal assen, wiellasten, netto gewicht etc.

SOLAS container weegsystemen diverse gebruiksvriendelijke weegoplossingen voor bestaande en nieuwe containerafhandelingsapparatuur, eenvoudige toegang of ontvangst van de gegevens zowel lokaal als van afstand, afgifte van een VGM document, realtime in beeld brengen van het zwaartepunt van de container zodat het beladen op de meest efficiënte en veilige manier kan gebeuren.

SOLAS weegsysteem
Auto rundwegen anyw8

automatisch registreren van de groei van runderen tijdens het voedermoment, dit systeem is gebouwd onder een bestaand voedersysteem, tevens wordt het koenummer gelezen en opgeslagen in de database tezamen met het gewicht van het dier, hierdoor is een nauwkeurige groeicurve eenvoudig bij te houden.

Tellen en registreren van producten, labels kunnen geprint worden via een label printer of gelezen worden zodat er direct een operator en het juiste artikel ingelezen kan worden om verder te gaan met het telwerk. Tevens is het mogelijk om de registraties naar een .csv bestand te exporteren zodat u het eenvoudig kunt beheren of bewerken.

Telweegschaal software