Ontwerp weegsysteem

BWT BV ontwerpt in samenspraak met onze klanten uiteenlopende oplossingen m.b.t. het wegen en registreren van bijhorende metingen.

  • Constructies die passend zijn binnen uw bestaande of nieuwe bedrijfsomstandigheden.
  • Software om uw data zo eenvoudig mogelijk te verwerken, passend binnen uw organisatie.
  • Elektronika die aansluit op uw specifieke wensen.
  • ICT oplossingen: zoals het koppelen van data van diverse BWT weegsystemen, op meerdere locaties.
  • Oude bestaande weegsystemen, updaten naar uw wensen.

Een belangrijk aspect hierbij is het luisteren naar de klant, en begrijpen wat zijn behoeften zijn.

Engineering


Weegbrug voorzien van ANYW8 software geïnstalleerd op onze BWTouch17 terminal met doseer mogelijkheden voor tankvrachtwagens. Het systeem staat direct in verbinding met het ERP systeem van de klant. Door deze directe verbinding heeft de operator een goed overzicht in de aankomende orders en benodigdheden zodat hij tijdig alles gepland krijgt. en wanneer de vrachtwagen beladen is krijgt men automatisch op kantoor de gegevens om de transportdocumenten aan de chauffeur mee te geven.

Weegbrug automatisering
Controle ruimte bij de klant
Portable Trainweigher
Technische tekening ATW8

ATW8
Het verplaatsbaar treinweegsysteem is ontwikkeld omdat het vaak een logistieke uitdaging geeft om bij een treinweegbrug te komen. het systeem bestaat uit speciale materialen om de impact van een bewegende trein te kunnen weerstaan. Op deze manier kunt u binnen 20 minuten een aslastweger installeren die zowel aslasten als volledige netto en bruto wegingen per wagon kan registreren, zodat u snel en eenvoudig beschikt over de nodige data via een printbon of als een .csv export op een usb stick. wanneer het systeem beschikt over een internet connectie kan de meting ook automatisch per email verstuurd worden.

BWTouch17
Deze selfservice weegterminal is ontworpen om 24x7 dag in dag uit zijn taak te volbrengen. We hebben dan te maken met kou, hitte, wind, neerslag, vochtigheidsgraad, weinig tot geen licht en direct zonlicht. met al deze aspecten is rekening gehouden bij het design van deze terminal. om onze klanten probleemloos te voorzien van de benodigde data.

BW Touch17 automatisering
BWTouch17

BWT BV is een organisatie die oplossingsgericht denkt en doet. Wij beschikken over een goed team enthousiaste en vakbekwame mensen waardoor we voorop blijven lopen in de markt.

Life is like riding a bicycle. to keep your balance you must keep moving.

Mocht u met uw handen in het haar zitten, of zoekt u een efficiëntere manier van werken, dan komen wij graag bij u langs om samen een product te ontwerpen wat binnen uw organisatie past.

Treinweegbrug
Constructie tekening treinweegbrug

110t Treinweegsysteem, welke ingebouwd moest worden in een bestaande put met bestaande fundamenten van de vorige weegbrug. Tevens hebben we de automatisering op een hoger plan getild door de weeggegevens via ons ANYW8 software pakket te koppelen met het ERP pakket van de klant, alle wagons zijn uitegrust met een badgenummer welke op 8 meter afstand automatisch ingelezen en gewogen worden. BWT BV heeft hier de volledige engineering bij de klant uit handen genomen.

PCB speciaal ontworpen voor een doseringsproces, welke via het beveiligde intranet netwerk van de klant aangestuurd kan worden, en de aankomende orders alvast op volgorde klaar zet

PCB indicator
RCM3 PCB